Bio

Buna si bine ai venit pe blogul meu!

Sunt Nadia, am 31 de ani si sunt pasionata de nutritie, neurostiinta, modul activ de viata si in general orice lucru care ne optimizeaza sanatatea si starea de bine pe termen lung.

Sunt profund convinsa ca felul in care ne alimentam si modul de viata pe care il ducem ne pot schimba viata la propriu, iar directia o decidem fiecare din noi.

Inca din adolescenta am avut o relatie nesanatoasa cu mancarea. Am balansat intre diete restrictive si dezmat alimentar, iar greutatea mea nu a fost niciodata constanta mai mult de cativa ani. M-am recompensat si pedepsit..cu mancare. Acest lucru m-a motivat sa caut raspunsuri. In nutritie, neurostiinta, psihologia comportamentala.

Acum sunt la o etapa in care simt ca sunt aproape de echilibrul fizic si emotional pe care mi l-am dorit mereu si vreau sa impart cu voi informatia valoroasa pe care am acumulat-o in timp.

Daca te intereseaza orice subiect legat de alimentatie, neurostiinta, optimizarea sanatatii, cresterea masei musculare si in general imbunatatirea fizicului, hai sa ne cunoastem.

Nutrition & Zen.

Nutritionst certificat de AFPA (https://www.afpafitness.com) – American FItness Professionals Association si ABC Fitness School Moldova (https://www.abcfitness.md)

Write A Comment